Maailman parasta juomavettä - suoraan hanasta

Suomalaisen talousveden laatu on maailman huippua. Kauhavalla saamme nauttia mahdollisesti maailman parhaasta pohjavedestä.

Lisäksi puhdas vesi on asiakkaillemme erittäin edullista. Litra pullovettä maksaa kaupassa useita euroja, Kauhavalla omasta hanasta vain noin 0,5 senttiä. Lisäksi hanaveden hygieeninen laatu on selvästi pullovettä parempaa, sillä sen mikrobipitoisuudet ovat pienempiä.

Liittymällä vesijohtoverkostoon varmistat, että juomavetesi täyttää aina sille asetetut laatuvaatimukset ja että jätevetesi käsitellään asianmukaisesti nykyaikaisella jätevedenpuhdistamolla ennen niiden laskemista vesistöihin.

Verkostoon liittyminen

Vesihuoltolain mukaan laitoksen toiminta-alueella on kiinteistöllä liittymisvelvollisuus ja laitoksella  liittämisvelvollisuus. Hakemus kiinteistön liittämisestä vesihuoltolaitoksen vesi- ja viemäriverkostoon on jätettävä rakennusluvan yhteydessä.

Hakemuslomake löytyy Lomakkeet-sivulta. Lomakkeita saa myös palvelutoimistoista. Vesi- ja viemäriverkostoon liittymisestä ja liitoskohdasta lisätietoja antaa vesihuoltoinsinööri. Liitäntätyöt voidaan suorittaa kun liittymis- ja käyttösopimus on allekirjoitettu.

Lisää tietoa verkostoon liittymisestä voit lukea täältä.

Vesimittarilukeman ilmoittaminen

Kulutus-Web on sähköinen palvelu, jossa asiakkaat pääsevät syöttämään kulutuslukemansa Kauhavan Vesi Oy:n järjestelmään sekä selaamaan kiinteistönsä kulutushistoriaa.

Palveluun pääsemiseksi tarvitaan vesilaskusta tai vesimittarin luentakortista kulutuspisteen numero ja mittarinumero. Palveluun tallennetaan vesimittarista täydet kuutiot.

Palvelun kautta kuluttaja voi lähettää myös puhelinnumeronsa sekä palautetta vesilaitokselle.

Kulutus-Webiin pääset kirjautumaan tästä.

Hinnastot

Ajan tasalla oleviin liittymis- ja käyttömaksuihin sekä palveluhinnastoomme pääset tutustumaan täällä.

Yhteystiedot

Toimisto
Kauhavan Vesi Oy
Fransuntie 10
62200 Kauhava

puh. 0200 60200
email  vesihuoltolaitos@kauhavanvesi.fi

Varasto
Kauhavan Vesi Oy
Nahkalantie 21
62200 Kauhava