Vesimittarilukeman ilmoittaminen

Vesimittarin lukema tulee ilmoittaa vähintään kerran vuodessa. Mittarin lukema pyydetään ensisijaisesti ilmoittamaan Kulutus-web -palvelun kautta.

Kulutus-Webin lisäksi vesimittarin lukema on mahdollista palauttaa myös vesimittarinluentakortilla, joka postitetaan asiakkaille loka-marraskuussa. Mikäli lukema on ilmoitettu Kulutus-Webin kautta, mittarinlukemakorttia ei tarvitse palauttaa. Kulutus-Web palvelun kautta näet myös kiinteistösi vedenkulutushistorian ja vuosiennusteen tulevista laskuista.

Vesimittarin lukema tulee tallentaa täysin kuutioin, samassa muodossa kuin edellinen lukema näkyy mittarin lukemakortissanne. Tallentaessa mittarilukemaa voitte saada virheilmoituksen vuosikulutusarviosta poikkeavasta kulutuksesta. Jos poikkeama on huomattavan suuri, ilmoittakaa lisätietokentässä kulutuspoikkeaman syy tai tarvittaessa ottakaa yhteyttä Kauhavan Veden toimistoon, puh. 0200 60200.

Voit kirjautua palveluun kuluttajanumerolla (kulutuspistenumerolla) ja vesimittarin numerolla. Nämä tiedot löytyvät vesilaskusta sekä mittarinlukukortista.

Lataa pikaohje Kulutus-Webin käyttöön ja vesimittarin lukemiseen (pdf).

Kulutus-Webiin voit kirjautua osoitteessa: https://kulutus-web.com/kauhava/vesi/suomi/